Pool With a View

This large Warwickshire garden had become rather tired over the years and the different areas did not flow together. The swimming pool area was redesigned with York stone paving and box-edged borders. A large oak pergola was added to give the boundary of the area definition while allowing glimpses of the rest of the garden. In adjacent areas borders were planned to give the garden more unity and the large Round Garden was extensively replanted. Mown paths were cut in the large lawns to cut down on maintenance, with garden sculptures added as focal points.

Before Images

After Images

The Studio, Taxus, Smiths Lane, Snitterfield, Stratford-upon-Avon, Warwickshire. CV37 OJZ

Email: info@sallyhopkinson.co.uk Office: 01789 731478 Mobile: 077426 37144

Copyright: Sally Hopkinson 2020

Site designed by: Michael Wright